Einen Anruf bestellen

Спасибо за заявку,
в ближайшее время с Вами свяжутся!
Au
1,712.25 EUR
Ag
21.62 EUR
Pt
993.79 EUR
Au
1,712.25 EUR
Ag
21.62 EUR
Pt
993.79 EUR

Analytics

nov 19, 2022 В швейцарском банке «UBS» считают, что котировки драгметалла подскочат до 1900 долларов за унцию к 2024 году, а британская консалтинговая компания «Capital Economics» показывает отметку 1700 долларов за унцию. Почему такие разные цифры? Разберемся с аргументами.

nov 19, 2022 Об этом сообщил Институт серебра. Совокупный показатель роста составит, согласно подсчетам, 16% по сравнению с 2021 годом. Объем спроса составит рекордные 1,21 млрд унций. При этом за год, как ожидается, будет приобретено 329 млн унций физических серебряных инвестиционных изделий. Это на 18% выше, чем в прошлом году.

nov 2, 2022 Об этом говорят данные за 3-й квартал 2022 года, которые были опубликованы Всемирным золотым советом. Объем мирового спроса на золотые инвестиционные слитки и монеты превысил отметку в 350 тонн, что является полуторалетним максимумом.

okt 16, 2022 Het IMF heeft onlangs een prognose gepubliceerd voor een wereldwijde recessie in 2023. De daling van de economische groei wordt waargenomen, ook in de Verenigde Staten. Het feit is dat de Fed de rente verhoogt om de inflatie te verminderen, maar de kredietverlening wordt duurder.

okt 16, 2022 Over de hele wereld is er een toename van de populariteit van gold investment bars en munten. De Perth Mint in september verkocht 88,5 duizend ounces goud, dat is 4% hoger op een maandelijkse basis en 36% op een 3-maanden basis, maar tegelijkertijd lager met 10% op een jaarlijkse basis.

okt 1, 2022 Centrale banken kochten in augustus minder goud dan in voorgaande maanden, ondanks lagere prijzen voor edelmetaal in de zomer, volgens de World Gold Council.

okt 1, 2022 Volgens buitenlandse analisten zal het gedrag van het edelmetaal in de komende weken een sleutelrol spelen bij het bepalen waar de cursus aan het eind van het jaar zal eindigen. Alles zal afhangen van de gegevens over werkgelegenheid en inflatie in de VS, aangezien goud meestal stijgt in de prijs te midden van escalerende geopolitieke instabiliteit en marktvolatiliteit.

sep 29, 2022 Het Silver Institute zei dat het volume van een dergelijk aandeel is 4-6%. Deze gegevens komen van een toonaangevend adviesbureau.

sep 29, 2022 De goudmarkt heeft te lijden onder een gebrek aan stijgende trend als gevolg van een stijging van de rente. Deze omstandigheid dwong een Canadese bank haar prognoses voor goud- en zilverquotes te verlagen.

sep 21, 2022 In China is de vraag naar edelmetaal de afgelopen twee maanden toegenomen, ondanks de invoering van quarantainebeperkingen in sommige steden. De indicatoren voor de terugtrekking van edelmetaal uit de Shanghai Gold Exchange in augustus en de omvang van de invoer voor juli namen toe.

Ваш браузер устарел рекомендуем обновить его до последней версии
или использовать другой более современный.
Informatie over gegevensbescherming
Door op de knop "Accepteren" te klikken, stemt u te allen tijde in met het gebruik van KALITA.GOLD cookies, derden en soortgelijke methoden om de website te optimaliseren en de juiste werking ervan, evenals met advertenties op basis van interesses weer te geven. Ook andere methoden die worden gebruikt om de website gemakkelijk aan te passen, anonieme statistieken te maken, informatie over uw gebruik van deze website en onze online advertenties te koppelen om transactiegegevens en andere klantcontacten te bestellen, of om gepersonaliseerde marketinginhoud op deze website en elders weer te geven. Klik op "Privacybeleid" om meer te weten te komen over hoe we uw gegevens gebruiken, wie onze partners zijn, waar u mee instemt, en uw recht om te allen tijde terug te roepen. Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën en de genoemde verwerkingsdoeleinden. U kunt uw toestemming hier weigeren of deze te allen tijde intrekken in uw privacybeleid.