Einen Anruf bestellen

Спасибо за заявку,
в ближайшее время с Вами свяжутся!
Au
1,714.59 EUR
Ag
21.63 EUR
Pt
992.58 EUR
Au
1,714.59 EUR
Ag
21.63 EUR
Pt
992.58 EUR

Goldman Sachs Bank verhoogt goudprijs voorspelling

De Amerikaanse investeringsbank Goldman Sachs heeft eind 2022 zijn voorspelling voor goud verhoogd tot $2.500 per ounce. De redenen voor de waardering van het edelmetaal zijn de hoge kans op een recessie in de Verenigde Staten. Bedenk dat eind vorig jaar citaten van de gele metal met ongeveer 4% daalden.

De bank is al lang positief over goud, en deze laatste stijging van de prognose voor de kostbare metalen tarief is een ander teken dat Goldman Sachs ziet potentieel voor hogere noteringen.

De deskundigen van de bank zijn van mening dat het risico van een stijging van de inflatie een sterke factor kan worden, wat zal leiden tot een stijging van de prijs van het gele metaal binnen 2022. De inflatieverwachtingen kunnen toenemen naarmate de stijging van de consumptieprijsindex aanhoudt. Inflatie bleek niet een tijdelijk verschijnsel, zoals eerder voorgesteld bij de Fed.

Met een stijgende inflatie zal goud waarschijnlijk in prijs stijgen. Dit komt omdat de gele metal een fysieke troef is, niet iemands verplichting. Daarom kan de inflatie geen invloed hebben op het verlagen van de waarde van edelmetaal, zoals bijvoorbeeld bij obligaties en voorraden.

Ваш браузер устарел рекомендуем обновить его до последней версии
или использовать другой более современный.
Informatie over gegevensbescherming
Door op de knop "Accepteren" te klikken, stemt u te allen tijde in met het gebruik van KALITA.GOLD cookies, derden en soortgelijke methoden om de website te optimaliseren en de juiste werking ervan, evenals met advertenties op basis van interesses weer te geven. Ook andere methoden die worden gebruikt om de website gemakkelijk aan te passen, anonieme statistieken te maken, informatie over uw gebruik van deze website en onze online advertenties te koppelen om transactiegegevens en andere klantcontacten te bestellen, of om gepersonaliseerde marketinginhoud op deze website en elders weer te geven. Klik op "Privacybeleid" om meer te weten te komen over hoe we uw gegevens gebruiken, wie onze partners zijn, waar u mee instemt, en uw recht om te allen tijde terug te roepen. Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën en de genoemde verwerkingsdoeleinden. U kunt uw toestemming hier weigeren of deze te allen tijde intrekken in uw privacybeleid.