Einen Anruf bestellen

Спасибо за заявку,
в ближайшее время с Вами свяжутся!
Au
1,714.49 EUR
Ag
21.62 EUR
Pt
994.14 EUR
Au
1,714.49 EUR
Ag
21.62 EUR
Pt
994.14 EUR

Russisch goud uit het Verenigd Koninkrijk werd naar Zwitserland gestuurd

Na het uitbreken van de Oekraïense crisis legde het Westen sancties op aan Russisch goud. Echter, bullion uit Rusland, die is geclassificeerd als geproduceerd vóór 7 maart 2022, kan nog steeds worden verkocht. Zwitserse raffinaderijen kunnen nog steeds legaal zo'n goud importeren, hoewel de meeste hebben gezegd dat ze dat niet zullen doen.

Vorige maand, goud uit het Verenigd Koninkrijk, geregistreerd als geproduceerd in Rusland, aangekomen in het land, volgens de Zwitserse Federale Douane Administratie. Om juridische redenen verstrekte de douane geen informatie over de goudimporteur. Meer dan 3 ton goud ter waarde van ongeveer $200 miljoen werden geïmporteerd. De Association of Swiss Gold Processors zei dat haar leden geen edelmetaal hadden geïmporteerd.

Sancties - sancties, en niemand annuleerde het voordeel.

Ваш браузер устарел рекомендуем обновить его до последней версии
или использовать другой более современный.
Informatie over gegevensbescherming
Door op de knop "Accepteren" te klikken, stemt u te allen tijde in met het gebruik van KALITA.GOLD cookies, derden en soortgelijke methoden om de website te optimaliseren en de juiste werking ervan, evenals met advertenties op basis van interesses weer te geven. Ook andere methoden die worden gebruikt om de website gemakkelijk aan te passen, anonieme statistieken te maken, informatie over uw gebruik van deze website en onze online advertenties te koppelen om transactiegegevens en andere klantcontacten te bestellen, of om gepersonaliseerde marketinginhoud op deze website en elders weer te geven. Klik op "Privacybeleid" om meer te weten te komen over hoe we uw gegevens gebruiken, wie onze partners zijn, waar u mee instemt, en uw recht om te allen tijde terug te roepen. Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën en de genoemde verwerkingsdoeleinden. U kunt uw toestemming hier weigeren of deze te allen tijde intrekken in uw privacybeleid.