Einen Anruf bestellen

Спасибо за заявку,
в ближайшее время с Вами свяжутся!
Au
1,714.67 EUR
Ag
21.63 EUR
Pt
992.94 EUR
Au
1,714.67 EUR
Ag
21.63 EUR
Pt
992.94 EUR

Hoe de authenticiteit van beleggingsmunten te bepalen

Hoe de authenticiteit van beleggingsmunten te bepalen? Een dergelijke vraag betreft iedereen die van plan is om een geldteken te kopen, vooral als het voor het eerst. Inderdaad, hoe zul je ervan overtuigd zijn dat je het origineel voor je hebt, en niet een hoogwaardig exemplaar? Laten we dit probleem hieronder behandelen. We zullen u vertellen hoe u eenvoudig en snel valse beleggingsmunten kunt berekenen.

Nauwe inspectie en handgereedschap

Elk kassa heeft zijn eigen gewicht, diameter en dikte. Deze parameters worden altijd opgegeven in alle beschrijvingen, en ze worden eerst geleid.

Hoe controleer ik zelf de basiskenmerken van een kassa? Het enige wat nodig is is de exacte schalen, remklauwen, een catalogus met gedetailleerde kenmerken van bankbiljetten en hun foto's. De verkregen parameters moeten identiek zijn aan die welke in de beschrijving zijn gespecificeerd. Als het gewicht overeenkomt met de aangegeven, en de dikte en diameter zijn minder dan de aangegeven, dan werd budget metaal gebruikt in de productie.

Een hulpmiddel dat u zal helpen overwegen een kassa, bepaal de authenticiteit - een vergrootglas. Om een dergelijke analyse uit te voeren, moet u een gedetailleerde beschrijving vinden, met vermelding van alle getekende elementen, evenals een foto met vergroting. U moet geverifieerde bronnen selecteren en informatie uit verschillende bronnen beter vergelijken.

Hoe vaak u vervalsingen kunt vinden

Beleggingsmunten worden gesmeed, maar dat doen ze niet al te vaak. Elke kopie is eenvoudig te onderscheiden met behulp van speciale methoden. Tegelijkertijd kan dit niet alleen door een professional, maar ook door een persoon verre van het uitvoeren van dergelijke tests.

Het is moeilijk om een nep te maken die niet inferieur is aan het origineel. Er zijn echter verschillende producten op de markt die het vaakst worden vervalst. Een daarvan is Krugerrand. Wolfraam wordt gebruikt voor de productie van kopieën. Dit materiaal is vergelijkbaar met goud, maar inferieur in prijs. Dergelijk metaal wordt niet gedetecteerd door oppervlaktebedieningsinrichtingen. Echter, wolfraam heeft verschillende functies die het weg kan geven. In tegenstelling tot goud, is het te broos, en producten van het niet ring.

Spectrale analyseapparatuur detecteert dergelijke kopieën onmiddellijk. Ze tonen onzuiverheden in de samenstelling van de legering. Door de kwetsbaarheid van wolfraam, is het bijna onmogelijk om hoge kwaliteit te bereiken. Munten worden gemaakt door gieten, niet slaan, die de kwaliteit beïnvloedt. Het onderscheiden van een nep is over het algemeen gemakkelijk.

Munten van numismatische waarde worden vaak gesmeed. Dit komt doordat de waarde van een dergelijk geldteken hoger is dan de waarde van goud op de beurs. De beste manier om kwaliteit beleggingsmunten te kopen is om te kiezen voor een veilige plek om te kopen. In onze online winkel vindt u exclusief originele producten, met gedetailleerde kenmerken, foto's. Het zal minuten duren om ze te kopen. Voor leden van onze club zijn er speciale prijzen. Indien nodig kunt u bij onze managers aanvullende informatie aanvragen over munten en documenten die hun authenticiteit bevestigen. Deskundigen beantwoorden alle vragen van belang. E-mail ons mail@kalita.gold of via het contactformulier op de site.

Kwaliteitsgarantie van Kalita. goud

Wij werken samen met munthuizen en garanderen de authenticiteit van de gepresenteerde munten. Alvorens te verkopen, worden de producten getest door een spectraal apparaat. Het meet elektrische geleidbaarheid en voert ook spectrale analyse. Met zijn hulp kunt u nauwkeurig controleren of wij een echt product hebben. Dankzij deze methode, evenals de ervaring van Kalita.Gold experts, zult u vertrouwen in de aankoop.

Alle exemplaren hebben een speciale verpakking die hun veiligheid waarborgt, beschermt tegen de effecten van nadelige factoren. De integriteit ervan is een van de voorwaarden voor de verdere tenuitvoerlegging van het kassa. We voegen eraan toe dat we de investeringsmunt kunnen verkopen. Wij verkopen niet alleen, maar kopen ook bankbiljetten na het controleren van hun kwaliteit.

Ваш браузер устарел рекомендуем обновить его до последней версии
или использовать другой более современный.
Informatie over gegevensbescherming
Door op de knop "Accepteren" te klikken, stemt u te allen tijde in met het gebruik van KALITA.GOLD cookies, derden en soortgelijke methoden om de website te optimaliseren en de juiste werking ervan, evenals met advertenties op basis van interesses weer te geven. Ook andere methoden die worden gebruikt om de website gemakkelijk aan te passen, anonieme statistieken te maken, informatie over uw gebruik van deze website en onze online advertenties te koppelen om transactiegegevens en andere klantcontacten te bestellen, of om gepersonaliseerde marketinginhoud op deze website en elders weer te geven. Klik op "Privacybeleid" om meer te weten te komen over hoe we uw gegevens gebruiken, wie onze partners zijn, waar u mee instemt, en uw recht om te allen tijde terug te roepen. Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën en de genoemde verwerkingsdoeleinden. U kunt uw toestemming hier weigeren of deze te allen tijde intrekken in uw privacybeleid.