Einen Anruf bestellen

Спасибо за заявку,
в ближайшее время с Вами свяжутся!
Au
1,713.89 EUR
Ag
21.62 EUR
Pt
993.75 EUR
Au
1,713.89 EUR
Ag
21.62 EUR
Pt
993.75 EUR

Verzamelbare zilveren munten

Verzamelbare zilveren munten winnen aan populariteit. In vergelijking met goud zijn ze betaalbaarder. Tegelijkertijd zijn ze qua schoonheid en waarde niet veel minder dan de "oudere broeders". Na vandaag te hebben gekocht, zult u waarschijnlijk verkopen ze duurder in een paar jaar. De waarde van zilver, net als goud, groeit langzaam maar vol vertrouwen. Dit maakt de investering in bankbiljetten zeer gerechtvaardigd en winstgevend. Daarnaast is het erg spannend om themaproducten van edelmetaal te kopen! Het verzamelen van hele serie, overwegen, vergelijken - dit sleept op velen. En alles begint in de regel met de aankoop van één munt.

Populaire zilveren munten

In dit artikel, overwegen de meest bekende zilveren munten die zeker de moeite waard zijn om aandacht te besteden aan. Ze kunnen al in uw collectie. En zo niet, dan stellen wij voor het op te lossen.

Wiener Philharmoniker, "Vienna Philharmoniker"

Verzamelbare zilveren munten Wiener Philharmoniker

De Oostenrijkse Munt is een van de grootste ter wereld. Zijn munt, tenminste één, moet aanwezig zijn in uw collectie. Een goed voorbeeld hiervan is de Wenen Philharmoniker in zilver. Op de obverse van het product is een orgel uit de hal van de Wenen Philharmonic, gelegen in Wenen. Verschillende muziekinstrumenten versieren het omgekeerde. Het gewicht van het product is één troy ounce (31.1 g). Het gehalte aan zuiver edelmetaal is 31,10 gram. Nominaal wordt de munt geschat op 1,5 euro, maar de reële waarde is veel hoger en groeit gestaag na verloop van tijd.

"Kangoeroe"

Verzamelbare zilveren munten Kangoeroe

Een ander interessant geldteken. Het is uitgegeven door de Perth Mint sinds 1993 aan de huidige. Desondanks neemt de populariteit van het product niet af, maar groeit het integendeel gestaag. De keerzijde is gewijd aan het traditionele dier van de kangoeroe - Australië. De held van het perceel wordt gevangen in een cirkel van zonlicht. De bovenrand van de omgekeerde wordt bezet door de naam van het geldteken - Australische Kangoeroe. Hieronder staat het jaar van uitgifte, gewicht, monster, evenals het metaal waaruit het geldteken wordt gemaakt. De dwarsbalk bezet het beeld van Elizabeth de Tweede. Gedetailleerde tekening maakt hem nog meer "levend", maakt hem bewonderen onderscheiden lijnen voor een lange tijd.

"Britannia"

Verzamelbare zilveren munten Britannia

Een wereldberoemde munt. Het is geslagen door de Koninklijke Munt sinds 1987. Het beeld van het jonge meisje, vastgelegd op de keerzijde, symboliseert Groot-Brittannië sinds het Romeinse Rijk, evenals de integriteit van de Britse Eilanden. Het wordt geleverd in een individuele capsule en mooie verpakking. Dit maakt het een goed cadeau aan iedereen die niet onverschillig is om geld te verzamelen/beleggen.

"George de zegevierende"

Verzamelbare zilveren munten George de zegevierende

Een van de beroemdste munten in Rusland. Voor de productie wordt zilver van de hoogste steekproef gebruikt. Het gewicht van zuiver edelmetaal is 31,10 gram. De gezichtswaarde van de munt is 3 roebel, maar de reële waarde is veel hoger. De diameter van het monetaire bord is 39 mm en de dikte is 3,1 mm. De kwaliteit van de munt is bewijs. Naarmate de tijd verstrijkt, groeit de waarde van dit cashteken. Dit maakt het een goede keuze om te kopen.

Kalita. goud aanbiedingen

Alle bovengenoemde munten worden geleverd in capsules, die hen een lange levensduur garandeert, weerstand tegen veranderingen in vochtigheid, temperatuur, direct zonlicht, enz. U kunt ze kopen bij Kalita.Goud. Alle artikelen in onze catalogus gaan vergezeld van foto's en beschrijvingen. Er zijn speciale prijzen voor de leden van onze club.

U kunt meer informatie krijgen over het geldteken van rente, evenals het plaatsen van een bestelling van onze managers via het feedback formulier. Specialisten zullen aanvullende informatie, naam de timing van de levering van goederen aan uw stad.

Ваш браузер устарел рекомендуем обновить его до последней версии
или использовать другой более современный.
Informatie over gegevensbescherming
Door op de knop "Accepteren" te klikken, stemt u te allen tijde in met het gebruik van KALITA.GOLD cookies, derden en soortgelijke methoden om de website te optimaliseren en de juiste werking ervan, evenals met advertenties op basis van interesses weer te geven. Ook andere methoden die worden gebruikt om de website gemakkelijk aan te passen, anonieme statistieken te maken, informatie over uw gebruik van deze website en onze online advertenties te koppelen om transactiegegevens en andere klantcontacten te bestellen, of om gepersonaliseerde marketinginhoud op deze website en elders weer te geven. Klik op "Privacybeleid" om meer te weten te komen over hoe we uw gegevens gebruiken, wie onze partners zijn, waar u mee instemt, en uw recht om te allen tijde terug te roepen. Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën en de genoemde verwerkingsdoeleinden. U kunt uw toestemming hier weigeren of deze te allen tijde intrekken in uw privacybeleid.