Einen Anruf bestellen

Спасибо за заявку,
в ближайшее время с Вами свяжутся!
Au
1,713.84 EUR
Ag
21.63 EUR
Pt
992.10 EUR
Au
1,713.84 EUR
Ag
21.63 EUR
Pt
992.10 EUR
Beoordelingen
4.35
Algehele waardering van munten gebaseerd op 20 beoordelingen
12
4
3
1
0
Schrijf een recensie
Als u op deze knop klikt, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens
Dmitry
23.01.2022

Zeer gunstige prijzen. Managers zijn echte professionals op hun gebied. Maar niet alle munten zijn beschikbaar, soms moet je wachten.    

Tamara
11.01.2022

Ik hou van het verzamelen van munten. Voor mij is het de hobby van mijn leven. Alle aanbiedingen vertrouwen Kalite.Gold. Groot, eerlijk, fatsoenlijk bedrijf.    

Alina
28.12.2021

Alles is gecoördineerd in termen van bestellen. De catalogus is zeer gedetailleerd, met foto's van munten en gedetailleerde beschrijvingen. Onmiddellijk besefte ik dat ik hier een munt zou kiezen. En zo bleek het! Ze stopte bij de zilveren Victorious, hoewel ze nam niet voor zichzelf, maar als een geschenk. Aanvankelijk waren de twee prijzen in de catalogus een beetje verwarrend. Toen besefte ik dat de tweede, met korting, voor de clubleden. Maar hoe deze deelnemer te worden begreep niet...               

Armen
16.12.2021

Geweldige plek om verzamelbare en onzichtbare munten te kopen! 

Inna en Vladimir
02.12.2021

De Wenen Filharmonicus werd als een geschenk aan goede vrienden genomen. 100% tevreden, zowel hen als ons.    

Valentina
14.11.2021

Ik vul mijn collectie hier regelmatig aan. Wicket. Goud, bedankt! Succes voor u en welvaart.    

Ira
03.11.2021

Tegen haar 30e verjaardag kocht ze zichzelf een dure gouden munt, The Queen's Deugden. Overwinning. "Ik hoop dat het geluk zal brengen in al mijn inspanningen.    

Ella
22.10.2021

De roep van de Wilde won mijn hart! Ik ontdekte de serie van een populair tijdschrift en kocht bijna onmiddellijk al haar deelnemers. Kalitu.Goud koos intuïtief en verloor niet. Kreeg een club korting en geweldige munten.    

Anna Pavlovna
05.10.2021

Ik hou echt van Kalita.Goud met hun professionele aanpak. Ik koop vaak en altijd alleen hier een munt. Ik bestel altijd een oproep terug, ik noem mezelf niet, omdat hun nummer vreemd is.    

Angelina
17.09.2021

In Kalite.Gold koos een munt voor haar grootvader. Ik verloor niet met het geschenk. Heel blij. Het is waar dat de werkwijze van Kalita van 9 tot 17 en alleen het dagelijks leven...    

Ваш браузер устарел рекомендуем обновить его до последней версии
или использовать другой более современный.
Informatie over gegevensbescherming
Door op de knop "Accepteren" te klikken, stemt u te allen tijde in met het gebruik van KALITA.GOLD cookies, derden en soortgelijke methoden om de website te optimaliseren en de juiste werking ervan, evenals met advertenties op basis van interesses weer te geven. Ook andere methoden die worden gebruikt om de website gemakkelijk aan te passen, anonieme statistieken te maken, informatie over uw gebruik van deze website en onze online advertenties te koppelen om transactiegegevens en andere klantcontacten te bestellen, of om gepersonaliseerde marketinginhoud op deze website en elders weer te geven. Klik op "Privacybeleid" om meer te weten te komen over hoe we uw gegevens gebruiken, wie onze partners zijn, waar u mee instemt, en uw recht om te allen tijde terug te roepen. Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën en de genoemde verwerkingsdoeleinden. U kunt uw toestemming hier weigeren of deze te allen tijde intrekken in uw privacybeleid.